Om at vente på Frederik og Mary

Postkort fra Grønland Se alle

Om at vente på Frederik og Mary

I morgen skal Grønlands selvstyre fejres med pomp og pragt. Og allerede i dag er besøger de kongelige mange forskellige institutioner i Nuuk. Blandt andet skulle Kronprinsparret i dag spise frokost i Døgninstitutionen Mælkebøtten. Sammen med en klynge Nuuk-borgere trodsede jeg tålmodigt regnen for lige at se dem gå op ad den røde løber. 30 sekunders highlight - og så var det overstået - og som man kan se på postkortet, var der lige bagefter så tomt, at kun den røde løber sladrede om, at der lige øjeblikket inden havde været stort opløb.

Kommentarer

 1. Nina
  Du må da efterhånden snart være blevet  om ikke ligefrem celeber, så i hvert fald et velkendt element i gadebilledet med dit tripodmonterede kamera rundt omkring i Nuuk. Man ser det for sig.

  Det er helt fantastisk at tage del i selvstyrefestlighederne på denne nærværende måde. Tak for det!

  » Nina
  22. juni 2009
 2. Nadja Pass
  @ Nina - Nu er det heldigvis et meget lille kamera. Så det er faktisk ikke så tydeligt. Tror jeg. Men indimellem ligger jeg (sic!) i umage stillinger for at få det helt rigtige billeder. Så selvom der sjældent er så mange mennesker omkring mig, tror jeg måske nok, der efterhånden er mange, der har fået sig et godt grin.
  » Nadja Pass
  22. juni 2009

Tilføj en kommentar...

Navn
E-mail
Web
Kommentar